Meld je aan voor onze

Trainings­dagen

-->

Consulent sociaal domein

Een consulent van Factum is breed inzetbaar en kan ingezet worden voor tijdelijke opdrachten en/of projecten. Hij of zij gaat het gesprek aan met de cliënt en verricht o.a. onderzoek. De consulent stimuleert en bespreekt met de cliënt en zijn naaste omgeving welke mogelijkheden ze zelf hebben om de vraag op te lossen.

Indien die mogelijkheden niet toereikend zijn, bespreekt de consulent samen met de cliënt een passende oplossing. De consulent sociaal domein legt dit vast in een verslag eventueel aangevuld met een programma van eisen en stelt een beschikking op. Een consulent van Factum is daadkrachtig, integer, resultaatgericht, bekwaam en pro-actief!

De taken van een consulent sociaal domein

Als consulent van Factum werk je bij diverse gemeenten in jouw regio. Je bent actief betrokken bij de melding en verricht onderzoek naar de mogelijkheden en beperkingen van de cliënt en zijn omgeving. Je brengt de ondersteuningsbehoefte in kaart, verwijst indien van toepassing naar voorliggende voorzieningen en adviseert over maatwerkoplossingen waarbij je helder en zorgvuldig rapporteert en beschikt.

Wanneer heb je onze consulenten sociaal domein nodig?

Een piek in de werkzaamheden? Een tekort aan deskundigheid? Of vervanging door ziekte of verlof? Onze consulenten zijn deskundig en zeer ervaren binnen het sociaal domein. Ze kunnen altijd terugvallen op interne deskundigen.

Onze medewerkers hebben een uitgebreide opleiding gehad en volgen regelmatig bijscholing, zodat ze over up-to-date kennis en vaardigheden beschikken. Zij zijn onafhankelijk en hebben een scherpe, kritische blik.

Consulent sociaal domein van Factum

Al onze consulenten zijn hbo of wo opgeleid. Om het deskundigheidsniveau te behouden en te vergroten wordt er binnen Factum veel aandacht besteed aan de deskundigheidsbevordering van de adviseurs. Uw vraagstuk is daarom in goede handen bij Factum.

Op zoek naar een consulent sociaal domein?

Bent u op zoek naar een consulent sociaal domein?Neem contact op met een van onze accountmanagers Erbru Erkilic (Erkilic@factumadvies.nl) of Jorie Eijkmans (Eijkmans@factumadvies.nl)

Waar ben je naar op zoek?