Meld je aan voor onze

Trainings­dagen

-->

Detachering sociaal domein

Bij Factum detacheren we mensen binnen het sociaal domein. Het sociaal domein is het containerbegrip waar de zorgtaken van een gemeente onder vallen. Wij detacheren mensen binnen de afdelingen Wmo en Jeugd bij gemeenten, zowel op beleid als uitvoeringsniveau. Wanneer de gemeente met een vraag komt gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Benieuwd of er een vacature voor jou bij zit? Bekijk dan ons aanbod.

Hoe werkt detachering binnen het sociaal domein?

Binnen het sociaal domein worden voor de afdelingen Wmo en Jeugd regelmatig tijdelijke medewerkers gezocht. Vaak is dit minimaal voor een aantal maanden, om tekorten op te vangen of wachtlijsten weg te werken.

Detachering betekent dan ook het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Het verschil met een uitzendbureau is dat een detacheerder hoofdzakelijk mensen in eigen dienst heeft.

Wanneer de gemeente een vraag uitzet voor tijdelijk personeel binnen de afdelingen beleid, Wmo of jeugd, bieden wij jou als geschikte kandidaat aan. Hierna vindt er een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een klik is tussen jou en de opdrachtgever. Als deze klik er is, ga jij aan de slag binnen het sociaal domein!

Werken bij Factum

Voor wie detacheren wij?

Onze opdrachtgevers zijn in de basis de gemeenten in Nederland, welke verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het sociaal domein.

Het kan zijn dat de gemeente een werkorganisatie heeft opgericht, zoals een sociaal wijkteam of CJG, waar er uitvoering wordt gegeven aan de Wmo en Jeugdwet, maar de eindverantwoordelijkheid en besteding van de beschikking verloopt altijd via de gemeente.

Voor beleidsmedewerkers geldt eigenlijk dat zij altijd binnen de gemeente aan de slag gaan op de afdeling beleid.

Onze vacatures

Ontdek onze vacatures

Wmo

Wmo-consulent

Ben jij een Wmo-consulent die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal staat? Een organisatie die al 20 jaar actief is in het sociaal domein? Wil je samenwerken met ervaren professionals? Lees dan snel verder!

Ben jij een Wmo-consulent die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aa...

Bekijk vacature

Jeugd

Jeugdconsulent

Ben jij een jeugdconsulent die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal staat? Een organisatie die al ruim 20 jaar actief is in het sociaal domein? Wil je samenwerken met ervaren professionals? Lees dan snel verder!

Ben jij een jeugdconsulent die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke a...

Bekijk vacature

Jeugd

Gedragswetenschapper

Ben jij een gedragswetenschapper die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal staat? Een organisatie die al ruim 20 jaar actief is in het sociaal domein? Wil je samenwerken met ervaren professionals? Lees dan snel verder!

Ben jij een gedragswetenschapper die wil werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonl...

Bekijk vacature

Jeugd

Junior Jeugdconsulent

Ben jij hbo afgestudeerd en wil je werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal staat? Een organisatie die al 20 jaar actief is in het sociaal domein? Wil je samenwerken met professionals met jarenlange ervaring? Lees dan snel verder!

Ben jij hbo afgestudeerd en wil je werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke a...

Bekijk vacature

Wmo

Junior Wmo-consulent

Ben jij hbo afgestudeerd en wil jij werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke aandacht daadwerkelijk centraal staat? Een organisatie die al 20 jaar actief is in het sociaal domein? Wil je samenwerken met ervaren professionals? Lees dan snel verder!

Ben jij hbo afgestudeerd en wil jij werken bij een organisatie waar kwaliteit en persoonlijke ...

Bekijk vacature

Over Factum advies

Factum is binnen de advies- en detacheringswereld een kleine organisatie die staat voor kwaliteit en specialisme binnen het sociaal domein. Wij zijn dan ook een erg betrokken bedrijf waarbij de menselijke maat als uitgangspunt wordt genomen.

Werken bij Factum houdt in dat je werkt binnen een open minded organisatie waar plek is voor iedereen die zich binnen het sociaal domein wil bewegen.

Er worden met regelmaat bijeenkomsten en scholing momenten voor onze medewerkers georganiseerd, waarbij ook het informeel samen zijn een belangrijk onderdeel is.

Solliciteer direct

Klinkt een baan binnen het sociaal domein als iets wat écht bij jou past? En lijkt het je leuk om gedetacheerd te worden waardoor je telkens nieuwe omgevingen ziet? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Waar ben je naar op zoek?