Inkoop & Contractmanagement

Van zorg- en welzijnsdiensten

Langdurige contracten sluiten met leveranciers van zorg- en welzijnsdiensten is een vaste taak voor gemeenten. Met de steeds veranderende markt een complexe taak voor jou en jouw team. Kun je hier wel een partner bij gebruiken? Wij ondersteunen je graag met onze kennis en jarenlange ervaring.

Wat we voor je kunnen doen

Wij kunnen delen van het inkoop- en aanbestedingstraject van je overnemen. Wil je nog een stap verder gaan? Laat ons dan het complete projectmanagement voor je doen.

Onze inkoop- en contractmanagers hebben ervaring met de uitvoering, beleidsadvisering en inkoop. Zij weten de contracten dan ook inhoudelijk en juridisch te beoordelen. Verder geven zij, na een zeer grondige risicoanalyse, pragmatische en praktische oplossingen.

Onze visie op contractmanagement
Contractmanagement is een belangrijk taak van de overheid. Hiermee zorgt de overheid dat inwoners ontvangen wat zij nodig hebben en dat overheidsgeld eerlijk wordt besteed. Afspraken horen dan ook in het teken te staan van de behoeften van inwoners en bij te dragen aan de juiste dienstverlening.

Goed contractmanagement is daarnaast essentieel voor een duurzame aanwezigheid van dienstaanbieders die kwalitatieve en betaalbare diensten en producten leveren. Nu en in de toekomst. Bovendien is het een taak van de overheid om voor alle aanbieders en leveranciers een gelijk speelveld te creëren. Alleen dan kan de markt zijn werk doen.

Contractmanagement is volgens ons doen! Lees hier hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Hulp nodig bij inkoop en contractmanagement?

Partnership aanbestedingsrecht

Een gedegen kennis van het aanbestedingsrecht is belangrijk voor iedereen die betrokken is bij het bestuurlijk contracteren van leveranciers van zorg- en welzijnsdiensten. Sinds 2006 werkt Factum daarom samen met advocaat mr. T.H.G. Robbe. Met deze combinatie van recht en inhoud weet je zeker dat een aanbesteding goed is.

Contractmanagers in vaste dienst (Detavast)

Liever een contractmanager in vaste dienst? Maar kun je geen geschikte kandidaat vinden? Wij bieden de oplossing. Het werkt zo. Wij werven geschikte kandidaten, leiden deze op en vervolgens komt een kandidaat bij je werken. Na een tijdelijk dienstverband bij Factum en bij geschiktheid komt diegene bij je in dienst.

De voordelen op een rij: