Doe de Factum Quickscan
contractmanagement!

Start de scan

Inkoop- & Contractmanagement

Inkoop 

Het sluiten van langdurige contracten met leveranciers van zorg- en welzijnsdiensten binnen het sociaal domein is voor gemeenten een vaste taak geworden. In een voortdurend veranderende markt is het dan aan te bevelen dat u een partner kan inschakelen die ook in staat is deze contracten inhoudelijk en juridisch te kunnen beoordelen. Factum heeft binnen het sociaal domein alle noodzakelijke kennis in huis om in die behoefte te voorzien. Onze ervaring op uitvoerend niveau, beleidsadvisering en inkoop is daarbij steeds van grote waarde geweest. Op basis van een zeer grondige risicoanalyse en deze aanwezige kennis en expertise komen we steeds weer met pragmatische en praktische oplossingen. Uiteraard is het daarbij mogelijk om delen van het inkoop- en aanbestedingstraject als het complete projectmanagement aan ons toe te vertrouwen.

Contractmanagement

Contractmanagement is een essentiële taak van de overheid. Het is een middel om te zorgen dat inwoners ontvangen wat zij nodig hebben en dat het overheidsgeld eerlijk wordt besteed. Afspraken horen in het teken te staan van de behoeften van de inwoners en dragen bij aan de juiste dienstverlening. Contractmanagement is ook essentieel voor een duurzame aanwezigheid van aanbieders die kwalitatieve én betaalbare diensten en producten willen leveren. Zowel nu als in de toekomst. Daarnaast vindt Factum het ook een belangrijke taak van de overheid om voor alle aanbieders en leveranciers binnen het sociaal domein een gelijk speelveld te creëren. Alleen zo kan de markt zijn werk doen.

Contractmanagement is doen! Lees hier hoe Factum u hierbij kan ondersteunen.

Detavast Contractmanagers

Kunt u die geschikte contractmanager vinden? Missen potentiele kandidaten te veel kennis of ervaring? Niet voldoende tijd om de potentiele kandidaten op te leiden en begeleiden? Factum biedt hiervoor de uitkomst: we werven geschikte kandidaten, leiden op en de kandidaat komt na een tijdelijk dienstverband bij Factum -bij geschiktheid- bij jullie in dienst.

  • Werving uitbesteed: geen geschikte kandidaat, geen kosten
  • U bepaalt of de kandidaat start en blijft
  • De kandidaat wordt volledig opgeleid en gecoacht door Factum
  • Alle risico’s bij Factum, zoals bij verzuim
  • Geen overnamekosten

Aanbestedingsrecht

Een gedegen kennis van dit rechtsgebied is van belang voor iedereen die betrokken is bij het bestuurlijk contracteren van leveranciers van zorg- en welzijnsdiensten. In 2006 heeft inkoop en contractmanagement een prominente plaats binnen Factum gekregen. In dat jaar is de samenwerking met mr. T.H.G. Robbe gestart. Door dit partnership is de combinatie van recht en inhoud voor u als opdrachtgever blijvend geborgd. Daarnaast kunnen we uw organisatie ook op het vakgebied van inkoop incompany trainingen aanbieden. Bij ons bent u altijd verzekerd van maatwerk, getoetst aan de markt en conform de meest recente jurisprudentie en wetgeving.

Inkoop- & Contractmanagement? Maak kennis met Factum.

Inkoop- & Contractmanagement? Maak kennis met Factum.

Neem contact met ons op