Meld je aan voor onze

Trainings­dagen

-->

Beleid

Strategie en beleidsadvies wonen, zorg en welzijn

Decentralisatie van overheidstaken zorgt ervoor dat gemeenten de inrichting van het sociaal domein moeten aanpassen. Nieuwe wetten, meer taken en andere verantwoordelijkheden vragen om grote stappen in de uitwerking van sociale vraagstukken. Bovendien zorgt het voor veel tijdelijk werk. Creativiteit is dan het antwoord. Wij ondersteunen je bij het creëren van mogelijkheden en oplossingen.

Wat we voor u kunnen doen

Onze dienstverlening

Onze ervaren beleidsadviseurs kunnen je begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven, implementeren en uitvoeren van de Wmo en Jeugdwet. Zij zijn een gesprekspartner en hebben veel ervaring in het sociaal domein.

Naast strategisch advies zijn zij in te zetten voor professionele ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuw en bestaand beleid voor maatschappelijke problemen. Zij bekijken een vraagstuk integraal en leggen slimme verbindingen, zodat de oplossing altijd bij jouw organisatie past en direct te gebruiken is.

Lopen de doorlooptijden van Wmo-meldingen weer op? Onze adviseurs kennen en begrijpen het sociaal domein. Huur ze in voor extra capaciteit of om het werkproces aan te pakken!

Onze adviseurs

Naast onafhankelijkheid kun je van onze beleidsadviseurs een scherpe, kritische blik verwachten. Zij hebben een flinke dosis ervaring en bezitten over bestuurlijke en politieke sensitiviteit.

Vaak worden onze beleidsadviseurs ingehuurd op consultancy basis. Heb je voor langere termijn behoefte aan extra capaciteit?

Bekijk mogelijkheden detachering

Onze geschiedenis

Specialisten sinds 1998

Factum is in 1998 opgericht en ontstaan uit een samenwerkingsverband van vrijgevestigde, gespecialiseerde ergotherapeuten. In het begin was ons specialisme indicatiestelling en toeleiding naar de zorg.

De afgelopen 20 jaar hebben wij ons steeds verder ontwikkeld. Het sociaal domein is dan ook sterk veranderd en ziet er tegenwoordig compleet anders uit. Doordat onze medewerkers telkens opnieuw zijn getraind in de laatste ontwikkelingen rondom Wmo en Jeugdwet, zijn wij nu dé specialist op dit gebied.

Wij zijn er voor u

Specialisten sinds 1998

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Korte lijntjes

Direct contact met onze accountmanagers

Waar ben je naar op zoek?