Dit is Nu

Trainings­dagen

Miep van den Boom, Wmo-consulent

Er kwam gisteren thuis een glimlach op mijn gezicht: ik kreeg een Factum-pen toegestuurd per post…

Mijn start bij Factum was bijna zes jaar geleden. De AWBZ-gelden gingen toentertijd over naar de Wmo, maar de gemeenten hielden nog de hand op de knip, met als gevolg ontslag voor velen. Net iets later zaten alle gemeenten juist weer te springen om personeel die de -voor hen nieuwe- Wmo aanvragen kon afhandelen. Ik was blij, dat ik op mijn 58e jaar (!) aangenomen werd en begon als Wmo- consulent met voornamelijk huishoudelijke aanvragen. Daarna heb ik veel bijgeleerd. Na verschillende interessante opdrachten bij diverse gemeenten ben ik inmiddels zeer allround geworden.

Het leuke van het werken bij een detacheringsbureau vind ik de afwisseling: Je krijgt geen kans om in een sleur te raken. Je krijgt steeds met nieuwe collega’s en cliënten te maken, met nieuwe werkprocessen, andere computersystemen en een andere route naar je werk. Je raakt niet afgestompt op deze manier. De grote lijnen zijn overal hetzelfde en men heeft je nodig.

Ik ben een tevreden mens als onderdeel van het Factum-team. De lease auto is heel fijn en de Factumdagen zie ik als een reünie. Want hoe langer je bij Factum werkt, des te meer mensen je ook leert kennen: via een bijscholing, intervisie, de gezamenlijke uitjes, vrijwilligers dag of samen op een opdracht. Wij kunnen gebruik maken van elkaars expertise.

Terug naar overzicht

Waar ben je naar op zoek?