[vc_row top_padding=”30″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het specialistische adviesbureau voor de publieke sector

Het werkveld van de publieke sector verandert snel. Zo zijn taken en verantwoordelijkheden binnen het sociale domein sterk toegenomen. Er liggen zowel inhoudelijk als financieel grote uitdagingen. Vraagstukken waar u mee te maken kan hebben zijn:

Partner voor de publieke sector

Heeft u behoefte aan advies, training en ondersteuning op de beleidsterreinen wonen, zorg en welzijn? Maak dan kennis met Factum, het adviesbureau voor de publieke sector. Wij bieden specialistisch advies en ondersteuning op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet. U krijgt van ons altijd een maatwerkoplossing die bijdraagt aan de kwaliteit van uw organisatie en die van toegevoegde waarde is voor de burger.

Onze adviseurs

De medewerkers van Factum zijn zich zeer bewust van het belang van het inschakelen van hulp en zorg aan burgers via de Wmo en de Jeugdwet. Ons gezamenlijke doel is mensen zo goed mogelijk in staat stellen deel te nemen aan de samenleving. Deze bewustwording is diep geworteld in onze gehele organisatie. Om dit blijvend te borgen, zijn een relevante opleiding en een maatschappelijk en sociaal bewustzijn een vereiste voor al onze medewerkers.

Wilt u weten wat wij voor Uw organisatie kunnen betekenen? Maak dan kennis met Factum en wij zorgen voor een oplossing op maat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column animation=”fade-in-from-right” width=”1/3″][minti_spacer height=”10″][vc_column_text][/vc_column_text][minti_iconbox icon=”fa-pencil-square-o” style=”9″ title=”MOTTO VAN DE WEEK”]                        Allen die kwetsbaar zijn,                                      zijn wezenlijk weerloos.                 Toelichting: (Vrij naar de dichter J.C.Bloem: ‘Alles van waarde is weerloos’). Gebrek aan gezondheid, inkomen, opleiding en werk maakt mensen kwetsbaar. Marco Bunge i.o.v. Factum. [/minti_iconbox][/vc_column][/vc_row][vc_row text_align=”center”][vc_column column_padding=”padding-1″ column_center=”true” text_align=”center” width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”30″ bottom_padding=”30″][vc_column width=”1/4″][minti_iconbox icon=”fa-book” style=”8″ title=”Deskundigheid”]

Standaard beleidsplannen en projecten bestaan in onze optiek niet. Het sociaal domein verandert snel. Daarom zorgen wij dat de kennis van onze adviseurs altijd up-to-date is. Zo bent u verzekerd van een deskundig advies op maat.

[/minti_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″][minti_iconbox icon=”fa-eye” style=”8″ title=”Integriteit”]Plato zei ooit: “Goede mensen hebben geen wetten nodig om verantwoordelijk te handelen, terwijl slechte mensen de wetten weten te omzeilen.” De zienswijze van deze wijsgeer vertalen wij in onze aanpak. U bent daarom bij ons verzekerd van eerlijkheid en betrouwbaarheid.[/minti_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″][minti_iconbox icon=”fa-gears” style=”8″ title=”Flexibiliteit”]Binnen de beleidsterreinen wonen, zorg en welzijn zijn veranderingen aan de orde van de dag. Naast reageren op ontwikkelingen in het vakgebied kunt u erop rekenen dat de adviseurs, trainers en beleidsadviseurs van Factum zich aanpassen aan elke veranderende situatie.[/minti_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″][minti_iconbox icon=”fa-bullseye” style=”8″ title=”Resultaatgericht”]Het blijven richten op het bereiken van het doel is kenmerkend voor de medewerkers van Factum. We streven altijd naar de hoogst haalbare resultaten. Zo profiteert u altijd van onze toegevoegde waarde.[/minti_iconbox][/vc_column][/vc_row][vc_row bottom_padding=”30″][vc_column width=”1/1″][minti_iconbox icon=”fa-pencil-square-o” style=”9″ title=”Meer weten over onze diensten?”][minti_button link=”/contact” size=”medium” target=”_self” lightbox=”false” color=”color-4″ icon=””]Neem contact met ons op[/minti_button][/minti_iconbox][/vc_column][/vc_row]