Doe de Factum Quickscan
contractmanagement!

Start de scan

Training & Coaching

Training en coaching

Het sociaal domein is een complex speelveld, waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Deze continue veranderingen vragen veel van uw organisatie en haar medewerkers. Het is van belang dat mensen en organisaties zich in deze markt blijven ontwikkelen zodat de kennis altijd up-to-date is.

Factum verzorgt in-company trainingen die naadloos aansluiten bij de ambities van uw organisatie en de leerbehoeften van uw medewerkers. Zowel op kantoor als op een inspirerende locatie naar keuze. Factum biedt concrete handvatten die direct in de praktijk toe te passen zijn. Zo zijn uw medewerkers altijd goed voorbereid.

Factum ontwikkelt nieuwe trainingen voor de jeugdprofessional

Jeugdwet

U als gemeente bent verantwoordelijk voor een doelmatige en verantwoorde uitvoering van de Jeugdwet. Uw medewerkers zijn hiervoor SKJ geregistreerd en werken volgens het kwaliteitskader jeugd. Wilt u weten hoe u uw jeugdconsulenten kunt ondersteunen, zodat zij verantwoorde jeugdzorg kunnen blijven indiceren?

Wat heeft u nodig?

Om de vakbekwaamheid van uw medewerkers op peil te houden, heeft u een systeem van permanente educatie nodig. Dit kan middels:

  • reflectie (begeleide intervisie)
  • scholing en punten in de vrije ruimte

Begeleide intervisie

Factum Advies biedt begeleide intervisie die voldoet aan de accreditatie-eisen van het SKJ. Uw medewerkers worden professioneel bevraagd en uitgedaagd om hun handelen te analyseren. De intervisie is gericht op concrete oplossingen. Deze wordt volgens een beproefde methodiek gegeven door een van onze ervaren jeugdprofessionals.

Resultaat

Uw team leert in een vijftal sessies, hoe zij de intervisie zelfstandig kan vormgeven. U ontvangt tips op welke manier de jeugdconsulenten de registratie SKJ kunnen aanvragen.

Factummethodiek

Meer weten over Training & Coaching?

Meer weten over Training & Coaching?

Neem contact met ons op

Persoonlijke kennismaking

In het eerste contact brengen we uw leerbehoefte in kaart. Een ervaren trainer bespreekt uitgebreid uw wensen en doelen. Op basis van dit gesprek schrijft de trainer een opleidingsvoorstel op maat.

Traject op maat

Om volledig aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk, wordt er bij voorkeur een intake afgenomen onder alle deelnemers. Hierdoor kunnen wij gedurende het traject echt maatwerk leveren.

Resultaat & Nazorg

Gedurende het traject ontwikkelen uw medewerkers de gewenste kennis, competenties en vaardigheden. Na afloop helpen wij de deelnemers ook om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat onze klanten zeggen

Het trainingsprogramma heeft onze verwachtingen overtroffen en was van grote toegevoegde waarde. De training bevatte een goede koppeling met onze werksituatie en zorgde voor een uitstekend resultaat in de praktijk.-
We zijn heel enthousiast over de geboden training. Het was op vele fronten een verdieping. Er kwamen herkenbare situaties aan bod met een toepasbare aanpak. Ook de docent was inspirerend en had veel praktijkkennis.-