Judith Goudzwaard
Accountmanager binnendienst en recruiter

Bel me terug

Judith Goudzwaard
Accountmanager binnendienst en recruiter

Bel me terug

Werken bij Factum als Beleidsadviseur

Senior adviseurs met passie voor gemeentelijke beleidsvraagstukken

Wil je samenwerken met ervaren professionals? Ben jij iemand die in staat is om gemeentelijk beleid op een pragmatische manier vorm te geven en goed in het bedenken van creatieve oplossingen? Als senior adviseur verbind je betrokken partijen met elkaar om samen tot een passend beleid te komen. Het stimuleren van eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling maken daarnaast structureel onderdeel uit van het werken bij Factum als beleidsadviseur. Een organisatie die al ruim 20 jaar actief is in het sociaal domein!

Opdrachten

Opdrachten als adviseur bij Factum

Als senior adviseur van Factum werk je aan boeiende opdrachten in de publieke sector bij diverse gemeenten in jouw eigen regio. Je vervult zelfstandig opdrachten in de volle breedte van het sociaal domein (Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en Wgs). Sparren met Factumcollega’s kan altijd.

Je ondersteunt gemeenten bijvoorbeeld bij het anders organiseren van de overgang van de Jeugdwet (18+) naar de Wmo, het ontwikkelen van het voorveld in het sociaal domein, het formeren van beleid, of je adviseert hoe een gemeente realistische inkoopafspraken kan maken. Dit is slechts een klein deel van de mogelijkheden!

Solliciteren bij Factum

Bekijk onze vacatures, of solliciteer direct!

Vacatures

Programma

Opleidingsprogramma en evenementen

Werken bij Factum begint met een introductiedag. Op deze dag maak je kennis met Factum als bedrijf én leren wij jou beter kennen. We delen onze visie en werkwijze en je maakt kennis met collega’s. Uiteraard mag een uitgebreide lunch niet ontbreken!

Tijdens je werk word je indien nodig of gewenst begeleidt door onze ervaren adviseurs en trainers. We houden iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons werkveld en organiseren regelmatig trainingen, intervisiebijeenkomsten en sparringsmomenten om kennis en ervaring te delen.

Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei en een jaarlijks individueel opleidingsbudget.

Detachering binnen sociaal domein

Wat biedt Factum jou?

  • Afwisseling en uitdaging door het werken voor verschillende opdrachtgevers
  • Trainingen, ontwikkelingsbudget en persoonlijke begeleiding
  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden met doorbetaling tussen opdrachten
  • Volledige reiskostenvergoeding of de beschikking over een leaseauto
  • Mogelijkheden tot thuiswerken en reistijdcompensatie
  • Telefoon en laptop
  • Ruimte voor eigen initiatief en projecten
Contractmanagement

Samenwerken

met mede-Factummers

Bij Factum vind je echte collega’s. Door regelmatig formeel en juist ook informeel contact voelen wij ons verbonden met elkaar en met Factum. We ontmoeten elkaar tijdens diverse activiteiten zoals een personeelsuitje, sociale activiteit, trainingen en inhoudelijke of Factum gerelateerde kwartaalbijeenkomsten met afsluitende borrel. Sparringspartner nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar!

Solliciteren bij Factum

Bekijk onze vacatures, of solliciteer direct!

Vacatures

Waar ben je naar op zoek?