Meld je aan voor onze

Trainings­dagen

-->

Beleid in het sociaal domein

Tactisch, operationeel en strategisch beleidsadvies

Onze ervaren beleidsadviseurs begeleiden en ondersteunen u bij het vormgeven, implementeren en uitvoeren van beleid omtrent de Wmo en de Jeugdwet. Zij zijn een gesprekspartner, hebben veel ervaring in het sociaal domeinen en hebben oog voor de brug tussen uitvoering en beleid. Zij zijn in te zetten voor professionele ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuw en bestaand -strategisch- beleid voor maatschappelijke problemen. Zij bekijken een vraagstuk integraal en leggen slimme verbindingen, zodat de oplossing altijd bij uw organisatie past en direct bruikbaar is.

Factum Detachering

Factum detachering

Een piek in de werkzaamheden? Een tekort aan deskundigheid? Of vervanging nodig door ziekte of verlof? Onze beleidsadviseurs zijn deskundig en zeer ervaren binnen het sociaal domein.

Onze medewerkers hebben een uitgebreide opleiding gehad. Zij beschikken over adequate kennis en volgen de ontwikkelingen in het sociaal domein. Zij zijn onafhankelijk en hebben een scherpe, kritische blik.

Al onze beleidsadviseurs zijn hbo of wo geschoold.

Factum Advies

Factum Ondersteuning & Expertise

Factum is meer dan enkel een advies- en detacheringsbureau. Met Factum Ondersteuning & Expertise zijn wij namelijk in staat u, middels onze kennis en expertise, geheel te ontlasten in diverse opdrachten en complexe casussen. Wij nemen de opdracht van u over en geven hem kant-en-klaar terug. Zo breidt u uw capaciteit op een flexibele manier uit.

Binnen Beleid ondersteunen wij bijvoorbeeld op de volgende projecten:

 • Detavast (werving en selectie, opleiding, instroom)
 • Specifieke expertise/vraagbaak
 • Opleiden en/of coachen van uw eigen personeel
 • Knelpunten in beleid en kwaliteit
 • Ontwikkelen, herinrichten en/of implementatie van werkprocessen
 • Resultaatgericht financieren
 • Productontwikkeling

Heeft u zelf andere ideeën of knelpunten? Neem gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken hoe we uw vraagstuk het beste kunnen oppakken.

Geschiedenis

Factum bestaat al sinds 1998 en is inmiddels een begrip binnen de sector. Ontdek onze geschiedenis.

Over Factum

Factum Deta-vast

Kunt u die geschikte medewerker niet vinden? Missen potentiële kandidaten te veel kennis of ervaring? Niet voldoende tijd om de potentiële kandidaten op te leiden en te begeleiden? Factum biedt hiervoor de uitkomst: we werven geschikte kandidaten, leiden op en de kandidaat komt na een tijdelijk dienstverband bij Factum -bij geschiktheid- bij jullie in dienst.

 • Werving uitbesteed: geen geschikte kandidaat, geen kosten
 • U bepaalt of de kandidaat start en blijft
 • De kandidaat wordt volledig opgeleid en gecoacht door Factum
 • Alle risico’s bij Factum, zoals bij verzuim
 • Geen overnamekosten
Factum Deta-vast

Inkoop/contractmanagement

Wilt u een gedeelte van het inkoop- en aanbestedingstraject over laten nemen? Of wilt u nog een stap verder gaan? Factum helpt u, gedeeltelijk of in zijn geheel, met het uitvoeren van het contract- en projectmanagement. Onze inkoop- en contractmanagers hebben ervaring met de uitvoering, beleidsadvisering en inkoop. Zij weten de contracten dan ook inhoudelijk en juridisch te beoordelen. Verder geven zij, na een zeer grondige risicoanalyse, pragmatische en praktische oplossingen.

Contractmanagement

Aanbesteden

Een gedegen kennis van het aanbestedingsrecht is belangrijk voor iedereen die betrokken is bij het bestuurlijk contracteren van leveranciers van zorg- en welzijnsdiensten. Sinds 2006 werkt Factum daarom samen met advocaat mr. T.H.G. Robbe. Met deze combinatie van recht en inhoud weet u zeker dat een aanbesteding door Factum goed verloopt.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bel ons gerust of laat een terugbelverzoek achter.

Contractmanagement

Jorie Eijkmans

Waar ben je naar op zoek?