Judith Goudzwaard
Recruiter en marketing

  WhatsApp

Bel me terug

Werken bij Factum

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het sociaal domein? Bij Factum stimuleren we eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Oprechte aandacht voor jou, dat is wat Factum zo uniek maakt.

Direct naar alle vacatures

Resultaatgericht

Kernwaarden

Een Factummer streeft effectief het doel na en gaat voor een positief resultaat volgens de beoogde planning. We maken blijvend verschil en afspraak is afspraak. Je belooft wat je kunt waarmaken en maakt waar wat je belooft.

Betrokken

Kernwaarden

Een Factummer is enthousiast en loyaal, in ons werk voor de opdrachtgever en als ambassadeur voor Factum. We herkennen behoeften en belangen van de opdrachtgever en houden hier rekening mee.

Bekwaam

Kernwaarden

Een Factummer is deskundig en communicatief sterk. We nemen verantwoordelijkheid; we nemen het werk serieus en zetten ons in voor het leveren van kwaliteit. We houden daarbij het belang van de organisatie in het oog.

Proactief

Kernwaarden

Een Factummer is zich bewust van eigen verantwoordelijkheid en is initiatiefrijk. Observeren, signaleren en handelen doen wij van nature. We komen met voorstellen waarin rekening gehouden wordt met verschillende belangen.

Integer

Kernwaarden

Een Factummer is fatsoenlijk, betrouwbaar, oprecht en respectvol. We gaan zorgvuldig om met informatie. We erkennen en hebben respect voor waarden in het algemeen en iemands persoonlijke en menselijke waardigheid in het bijzonder. We luisteren, denken na over wat de ander je vertelt, oordelen en discrimineren niet.

Wmo of Jeugd-consulent

Waarom werken bij Factum als Wmo of Jeugd-consulent?

Heb jij een passie voor de Wmo of Jeugdwet? Ontdek waarom Factum dan past bij jou!

Lees meer

Senior adviseur

Waarom werken bij Factum als senior adviseur?

Ben jij graag betrokken bij beleidsvraagstukken in het sociaal domein? Als senior adviseur bieden wij jou uitdagende en gevarieerde opdrachten.

Lees meer

Vacatures

Ga direct naar onze vacatures.

Bekijk de vacatures die nu openstaan.

Lees meer

Geschiedenis

Specialisten sinds 1998

Factum staat voor een eerlijke verdeling van de publieke middelen binnen het sociaal domein. Hoe wil jij daaraan bijdragen?

Lees meer

Waar ben je naar op zoek?