Meld je aan voor onze

Trainings­dagen

-->

Factum

Een begrip in het sociaal domein sinds 1998

Factum staat voor een eerlijke verdeling van de publieke middelen binnen het sociaal domein. Middels Factum Detachering en Factum Ondersteuning & Expertise voorzien wij opdrachtgevers van een breed pakket aan diensten binnen het sociaal domein. Onze medewerkers zetten dagelijks hun deskundigheid en kwaliteit in om direct of indirect ten dienste te staan van onze medemens.

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokken
  • Integer
  • Bekwaam
  • Pro-actief
  • Resultaatgericht

Onze geschiedenis

Specialisten sinds 1998

Factum is opgericht in 1998. Het is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vrijgevestigde, gespecialiseerde ergotherapeuten. In de loop der jaren is het sociaal domein sterk veranderd. Daarom heeft Factum continu geïnvesteerd in haar medewerkers om opdrachtgevers vandaag de dag nog steeds optimaal te ondersteunen. Door onze ontwikkelingen en breed opgebouwde ervaringen zijn wij inmiddels de specialist op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet.

Mensgerichte aanpak

Een samenleving waarin iedereen meetelt

Factum staat voor een mensgerichte aanpak. De wetgeving in het sociaal domein is de leidraad in onze dagelijkse werkzaamheden. We gaan daarbij uit van de intentie van de wet, respect voor elkaar en gelijkwaardigheid. Factum medewerkers dragen ieder vanuit hun eigenheid en expertise bij in het realiseren van een samenleving waarin iedereen meetelt!

– Jacqueline Bakker, directeur Factum

Directeur Factum

Ontmoet ons team

Directeur Factum

Jacqueline Bakker

Directeur Factum

Suzanne Fasse

Directeur Factum

Antonet Berghege

Directeur Factum

Fabian Resida

Directeur Factum

Jorie Eijkmans

Directeur Factum

Judith Goudzwaard

Directeur Factum

Rob de Rek

Directeur Factum

Hans Gudden

Directeur Factum

Thea Brouwer

Directeur Factum

Dieudonné Middendorp

Waar ben je naar op zoek?