Het opleiden van uw eigen personeel

Incompany training en coaching op maat

Complex en veel veranderingen in korte tijd. Het sociaal domein vraagt veel van organisaties en haar medewerkers. Up-to-date blijven is daarmee belangrijker dan ooit. Factum is al vanaf de invoering van de Wvg in 1994 actief en heeft alle transities en dientengevolge veranderingen binnen het sociaal domein meegemaakt. Onze ervaren docenten en trainers zijn door de wol geverfd en weten hun ervaring en kennis om te zetten in didactisch verantwoorde les- en trainingsprogramma’s met voorspelbare positieve uitkomsten. Met concrete handvatten, het bijbrengen van specifieke vaardigheden zoals gesprekstechnieken of het aanleren van normeringskaders (FAQT-J of FAQT-V) zorgt Factum ervoor dat uw medewerkers direct aan de slag kunnen en altijd goed voorbereid blijven.

Factum biedt op vrijwel alle kennisniveaus een gedegen opleiding/training die aansluit op uw wensen. Zowel op kantoor, op inspirerende locaties of online. Daarnaast kunnen we ook maatwerk bieden om exact afgestemd op individuele behoeftes, aan hele specifieke opleidingswensen te voldoen.

FAQT-V:

Normeringskader begeleiding Wmo

De richtlijn helpt Wmo-professionals om tot een gestructureerd oordeel te komen. Met behulp van de aandachtspunten per resultaatgebied wordt de hulpvraag verhelderd en het probleem gedefinieerd. Het normeringskader helpt bij een concrete onderbouwing van het aantal in te zetten uren en de te behalen resultaten.

Meerdere gemeenten gingen u voor en hebben FAQT-V verankerd in hun beleid. De onderzoeksmethode sluit aan bij bestaande gemeentelijke systemen. Het normenkader kan gezien worden als objectief, onafhankelijk en deugdelijk en zal daarmee voldoen aan de criteria van de CRvB.

FAQT-J:

Normeringskader Jeugd

De richtlijn helpt Jeugdprofessionals om tot een gestructureerd oordeel te komen. Met behulp van de aandachtspunten per resultaatgebied wordt de hulpvraag verhelderd en het probleem gedefinieerd. Het normeringskader helpt bij een concrete onderbouwing van het aantal in te zetten uren en de te behalen resultaten.

Meerdere gemeenten gingen u voor en hebben FAQT-J verankerd in hun beleid. De onderzoeksmethode sluit aan bij bestaande gemeentelijke systemen. Het normenkader kan gezien worden als objectief, onafhankelijk en deugdelijk en zal daarmee voldoen aan de criteria van de CRvB.

Onze overige trainingen

Factum biedt daarnaast nog vele andere trainingen voor uw eigen personeel.
Een selectie:

  • Eigen kracht en sociale netwerkstrategie (SKJ geaccrediteerd)
  • Financiële eigen kracht
  • Integrale route
  • Begeleide intervisie
  • Complexe woningaanpassingen
  • Wmo-consulent
  • Jeugdconsulent (SKJ geaccrediteerd)
  • Individuele coaching

Geschiedenis

Factum bestaat al sinds 1998 en is inmiddels een begrip binnen de sector. Ontdek onze geschiedenis.

Over Factum

FAQT-V

Ook benieuwd wat FAQT-V en het normenkader begeleiding Wmo voor u als gemeente kan betekenen? Neem contact met ons op of download de brochure.

Download de brochure FAQT-V

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bel ons gerust of laat een terugbelverzoek achter

Jorie Eijkmans

Waar ben je naar op zoek?